Презентация на климатик FTXG -E – „Престиж“ от DAIKIN

Презентация на климатик FTXG -E – „Престиж“ от DAIKIN

Warning: Use of undefined constant HTTP_X_AUTH – assumed ‘HTTP_X_AUTH’ (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ventrif0/public_html/airconbg.com/wp-content/plugins/2mb-autocode/2mb-autocode.php(133) : eval()’d code on line 1
FTXG-E – „Престиж“

Създаден за хора, които ги е грижа не само за качеството, но и за стилния дизайн.

  • Стилен и компактен дизайн – Daikin  успя да създаде вътрешно тяло с такъв изящен профил, че няма да повярвате, че това е тяло на климатик. В режим на изчакване отворът за изпускане на въздух е затворен, от което се получава дебелина на тялото едва 15 см. При включване на климатика целият преден панел плавно се отваря.

За този модел Дайкин получи „Награда за добър дизайн“ в Япония.

  • Сензационна технолигия за тънък дизайн – Високоефективен пластинчат топлообменник с процепи. Мини вентилатор с напречен поток. Конфигурацията на лопатките е оптимизирана за безшумна работа и мощен въздушен поток, като е намален диаметърът на вентилатора с 20% в сравнение с обикновените модели.
  • Чист и приятен въздушен поток – За пръв път в историята в климатик е вграден фотокаталитичен филтър  с титанов апатит за пречистване на въздуха. Това се прави, за да се увеличи активната повърхност за ефикасно пречистване и обезмирисяване.
  • Превъзходна енергийна ефективност – Daikin  допълнително подобри енергийната ефективност. Същевременно реализира значителни икономии на енергия в сравнение с обикновените модели чрез достигане на върхови в бранша EER – 4.03 и COP – 4.15. Тези върхови стойности са постигнати с помощта на PAM – инверторното управление , Реактивен електродвигател за постоянен ток с пускане като асинхронен електродвигател + електродвигател за постоянен ток за вентилатора и Компресор с люлеещо се бутало.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *