Отопление с климатици за зимата

Warning: Use of undefined constant HTTP_X_AUTH – assumed ‘HTTP_X_AUTH’ (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ventrif0/public_html/airconbg.com/wp-content/plugins/2mb-autocode/2mb-autocode.php(133) : eval()’d code on line 1
otoplenie-zimata

С дългите летни дни, идващи към своя край и падащите от дърветата златни листа е лесно да видим есента и че зимата чука на вратата ни. Точно така, време е да превключим на отопление.

И така, каква е връзката с климатиците и зимата?Просто е, климатика е един от най-евтините начини за отопление!

С новите инверторни технологии и нови модерни лъскави климатици, можете да очаквате драстичен спад в размера на използваната електроенергия за отопление.

Когато си зададете въпрос с какво ще се отоплявате тази зима, най-разумния отговор е климатика – най-евтиния и удобен начин за отопление, но не забравяте, че същия ще ви охлажда през лятото. Помислете дали това не е доста добра инвестиция в бъдещето.

Климатика е разумно целогодишно решение, когато става дума за идеален климат и комфорт, с допълнителния бонус че спестявате и пари.
Сметките ви за ток, които ще заплатите през пролетта и есетнта ще са доста ниски, защото външната температура все още е положителна и режима, в който работи климатика е повече от ефективен.
Колкото по-студено обаче става на вън да кажем около -15/-20 градуса, толкова топлинните загуби на помещението стават по-големи за разлика ако навън е 0 градуса. Затова добрата изолация остава от основните фактори, независимо какъв начин на отопление сте избрали.

След като знаете това, и сте решили да си закупите климатик е най-добре да прецните до какви температури очаквате да се отоплявате, колко е голямо жилището ви и каква е изолацията му. Добра идея е и да се консултирате с професионалисти, за да може избора ви за климатик да е най-ефикасен.

Направете запитване към нас и ние ще ви дадем нужните отговори и препоръки.

1 Comment

  1. BGR каза:

    Здравейте! Четивото ми беше изключително полезно, а съм сигурна че е помогнало и на много други хора! Поздравления! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *