Презентация на климатик Daikin FTXS-G

Warning: Use of undefined constant HTTP_X_AUTH – assumed ‘HTTP_X_AUTH’ (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ventrif0/public_html/airconbg.com/wp-content/plugins/2mb-autocode/2mb-autocode.php(133) : eval()’d code on line 1
DAIKIN FTXS -G –  Високотехнологични отвън, атрактивен дизайн отвътре

Специални функции

Интелигентно око за 2 области – С тази функция, въздушния поток се изпраща в зона, различна от тази, в която в момента се намира човек. Ако в стаята са засечени двама души, сензорът за движение, заедно с режима комфорт (охлаждането е насочено към тавана, затоплянето към пода), ще се погрижат въздушния поток да е далеч от тях. Ако не са засечени хора, климатика автоматично ще превключи на енергоефективна настройка.

Дистанционно управление – Новото дистанционно управление с инфрачервени лъчи има много стилен дизайн, лесно е за употреба и оборудвано със седмичен таймер. С този таймер можете да програмирате 7-дневен график с 4 различни действия дневно. Ако има неизправност в климатика, можете да прочетете кода на LCD екрана на дистанционното управление и лесно да откриете съответното разрешение.

Пестене на енергия – След активиране на функцията за пестене на ток при изчакване, консумацията на ток при работа в изчаквателен режим ще намалее с около 80%. Ако неса засечени хора за дълъг периот от време, т.е. от 20 мин., системата автоматично ще превключи на енергоспестяващ режим.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *