За нас

You are here:

ЗА ФИРМА ЕЪРКОН ООД

Фирма „ЕЪРКОН“ EООД е регистрирана през 2012 година и е правоприемник на създеденото през 2008г. от Никола Дерменджиев Гражданско Дружество „ЕЪР КОН СЪРВИЗ“.

Фирмата разполага с дългогодишен опит и множество разработени и изпълнени проекти в сферата на климатичната, вентилационната, отоплителната и хладилната техника. През 2015г. Еъркон стартира внос, продажба и сервизиране на търговско оборудване. Към момента разполага със складова и търговска площ от общо 14 дк, разположена в две локации гр. София и гр. Костинброд.

На територията на основната си база в София, Еъркон се състои от два шоурума, мострени зали, складови и ремонтни халета, пикинг зона, офис администрация и автопарк. Предоставяме на нашите клиенти и партньори в цялата страна решение от проекта до монтажа и сервиза.

Еъркон работи с екип от над 70 квалифицирани служителя, инженери – хладилна техника, проектанти, търговски представители, техници и административни сътрудници. Извършва огледи и сервиз за цялата страна, като за целта разполага със сътрудници в още 4 области на страната – Пловдив, Варна, Благоевград, Велико Търново.

Сертификати

Фирмата притежава следните сертификати:
– ISO: 9001:2015
– ISO: 14001:2015
– ISO: 45001:2018
– Сертификат по Регламент /ЕО/№ 842/2006. – за хладилна правоспособност.
– Сертификат за правоспособност за работа с флорирани парникови газове (фреони)

ЕВРОПРОГРАМИ

МИСИЯ И ВИЗИЯ

С дългогодишен опит в доставката и монтажа на отоплитенлни, климатични, вентилационни и хладилни инсталации, фирма „ЕЪРКОН“ ЕООД днес е една от водещите инсталаторски фирми в бранша.

Фирмата се е доказала, като качествен и надежден партньор с постоянството, професионализма, кратките срокове и високото качество на изпълнение на възложението проекти. Фирмата разполага с екип от специалисти притежаващи дългогодишен опит, натрупан от множеството разработени и изпълнени проекти и креативно и иновативно мислене пораждащо се от възможността за работа с най съвременни технологии, осигуряващи висока ефективност и икономичност.
Развитието през годините позволи на нашата компания да стане еталон за корекност, качество и срочно изпълнение на поетите ангажименти. Нашата конкурентна сила се основава на професионалните компетенции на човешките ресурси, на технологичните възможности и постоянното внимание към изискванията на клиентите.
Поведението ни е вдъхновено от Етичен кодекс, който са призовани да прилагат последователно и отговорно всички лица, които имат взаимоотношения с фирма „ЕЪРКОН“ ЕООД.
Предприемаческите ни методи целят най-добрият баланс между пряко поемане на отговорност и групова работа. Нашият непрекъснат растеж е подкрепен от адекватното създаване на стойност, както и от защитата на интересите на всички, които взаимодействат с „ЕЪРКОН“ ЕООД .